Bijeljina.net

novosti

OTKRIVAMO! NAJVEĆA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE GRANDA! Jelenu su ubila TRI MUŠKARCA?!

Na mestu zločina i na Jeleninom telu nađen DNK trojice muškaraca. Jedan trag je Zoranov. Drugi muškarac je identifikovan i uskoro će biti uhapšen. Treći je nepoznat i za njim se još traga

Pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine ubila su trojica muškaraca! Do ovog zaključka došli su policijski inspektori i forenzičari angažovani u istrazi pošto su na Jeleninom telu i na mestu zločina pronađena tri muška DNK traga! Ovo je ujedno i najveća tajna koju policija i tužilaštvo uspešno kriju od javnosti više od godinu i po dana.

Kako saznajemo, jedan DNK trag pronađen na mestu zločina pripada Jeleninom uhapšenom mužu Zoranu, drugi pripada muškarcu čiji je identitet tek nedavno utvrđen i on bi uskoro trebalo da bude uhapšen, a treći pripada za sada nepoznatom čoveku.

Informerov izvor iz istrage otkriva da su tragovi DNK trojice muškaraca nađeni na Jeleninon telu, donjem vešu, na njenoj razbijenoj glavi, ali i na trsci u kanalu pored nasipa u Borči, gde je 3. aprila 2016. pronađen unakažen leš ubijene pevačice.

The post OTKRIVAMO! NAJVEĆA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE GRANDA! Jelenu su ubila TRI MUŠKARCA?! appeared first on Cafe.ba.


Pročitaj cijeli članak...

Preuzeto sa:


Najnovije u kategoriji novosti